lørdag 3. februar 2018

31.1.) 1. Del om Repantsvindelen 58 deler og 310 punkt sendt i 2008 til: desken.okokrim@politiet.no

.
31.1.) 1. Del om Repantsvindelen 58 deler og 310 punkt sendt i 2008 til: desken.okokrim@politiet.no
.
Etter at jeg hadde syklet 3.100 kilometer fra Petropavlovsk i Kazakhstan til Latvia på 29 dager og en natt, bodde jeg høsten 2008 i nærmere 10 uker på campingplassen i Ventspils i Latvia og skrev 58 deler og 310 punkt om Repant ASA/Microlux AB/Bevesys OY vs Tomra ASA svindelen.
Biblioteket i Ventspils hadde en internett kafe og den iherdige Nordmannen ble påspandert ubegrenset internett bruk - der alle andre hadde kun en time...
Det ble til to svært lange tråder på HegnarOnline og en 9-delt mail til Økokrim.
I tillegg mailet jeg Tomra ASA.
.
- Resultatet ble at CEO Magnus Engstrøm ble sykemeldt, sannsynligvis pga nervesammenbrudd. Jeg tok øyeblikkelig på meg "æren" for sykemeldingen...
- Jeg ga Tomra ASA ammunisjon slik at de kunne nekte R/M/B å komme med et krav på beregnet 1 milliard kroner for å ha holdt Repant og Microlux nede og for å ha forårsaket at Bevesys gikk konkurs.
Tomra har allerede fått en bot fra EU for å ha holdt sine konkurrenter nede, en bot som baner vei for søksmålet fra R/M/B eller RVM AS som de nå kalles.
Jeg tipper at Tomra har betalt Ola Mæle, Per Kverneland, Magnus Engstrøm og Systemair AB - SYSR - Gerald Engstrøm beregnet 300 millioner kroner "under bordet".
- Investorsvindelen som de hadde planlagt skulle avsluttes i 2010 eller 2011 ble utsatt avsluttet til 2015. Den blir derfor foreldet i 2025.
.
De 58 delene og 310 punktene ble til - sannsynligvis - HegnarOnline sine to lengste tråder noensinne:
.
Innlegg av: NFL 98/2 (31.10.08 15:06 ), lest 2295 ganger
Ticker: OBJAKT
REPANT underslagsvindelen er oppklart!
.
Innlegg av: NFL 98/2 (01.11.08 14:58 ), lest 1486 ganger
Ticker: OBJAKT
REPANT (2.del) underslagsvindelen er oppklart!
.
.
Deretter sendte jeg de fleste av de 58 delene og 310 punktene til Økokrim;
.
.
SV: Etterforsker dere? 1.Del. Svensk seriesvindler milliardær i sammarbeid med bl.a DNM underslår Repant som han selv delgrunnlagte.
.
Anne Dybo
Mon 11/10/2008, 11:51 AMYou

Hei!

Beklager at du ikke har fått svar før, men jeg har vært bortreist i en uke.

Vi har jo tidligere sendt dine henvendelser til Kredittilsynet. De har foretatt noen undersøkelser og ikke funnet grunn til å gå videre med saken. Dine nye henvendelser er igjen vurdert av Økokrims verdipapirteam, og de kommer ikke til å forfølge saken. Hvis du mener at det er en politisak, kan du eventuelt anmelde forholdet til ditt lokale politidistrikt.

Vennlig hilsen
Desken Økokrim
Anne Dybo
rådgiver

    -----Opprinnelig melding-----
    Fra: asmund agdestein [mailto:bike_asmund@hotmail.com]
    Sendt: 10.november2008 12:37
    Til: Anne Dybo
    Emne: Etterforsker dere? 1.Del. Svensk seriesvindler milliardær i sammarbeid med bl.a DNM underslår Repant som han selv delgrunnlagte.


    Hei!
    Jobber du fremdeles på desken?
    Mitt navn er Åsmund Agdestein og jeg trenger å få vite om dere gjør noe med denne saken.
    Kan dere vennligst sende et svar for jeg la mye arbeid ned i å "etterforske" og skrive 58 deler og ca 310 punkter fordelt på 9 mailer som delhjelp i Økokrims eventuellt Kredittilsynets videre etterforsking. Jeg sendte saken for første gang til Kredittilsynet i går søndag den 9., men i og med at saken er prinsippielt viktig(grundere skal IKKE utnytte sine egne investorer i åresvis, for så å voldta dem økonomisk på OB) og har internasjonale forgreininger(svensk uoppdaget seriesvindler) håper jeg at Økokrim vil ta saken direkte og sammarbeide med politiet i Sverige.
    Mvh
    Åsmund Agdestein.
.
.
    Hei! (Til Økokrim 03.11.08)
    
    Mitt navn er Åsmund Agdestein og jeg sendte 9 mailer om dette til dere(desken.okokrim@politiet.no) på fredag(31.10.08). Uten å få svar. Nå har jeg sendt disse 9 mailene til okokrim@okokrim.no Da disse er mere oppdaterte og litt nedkortet får dere disse også.
    Opprinnelig sendte jeg denne saken til dere i mars. Verdipapirteamet vurderte saken raskt og videresendte den til Kredittilsynet. I begynnelsen av mai fikk jeg mail fra Kredittilsynet om at de ikke gikk videre i saken. Nå har jeg selv "etterforsket" saken og kommet frem til at det er en underslagsvindel og at hovedpersonen svenske dobbelmilliardær Gerald Engström kanskje er tidenes beste svenske seriesvindler. I og med at den har forgreininger til utlandet og er av prinsippielt viktig betydning, er det da mulig at Økokrim kan ta saken direkte?
    I tillegg er den kjente "luringen" Ola Mæle, eier av 50% av Sjølyst Utvikling, dypt involvert.
    Det hele er ledet av ingen ringere enn DnB NOR Markets.
    
    Jeg har skrevet en 58 dels 310 punkts to-delt tråd for mine medaksjonærer i Repant og plassert de på Hegnar Online. Trådene heter "REPANT underslagsvindelen er oppklart!" og "REPANT (2.del) underslagsvindelen er oppklart!". Som mail er trådene på 9 deler.
    Jeg har studert kursmanipulasjon og Repantbaissing på HO i 20 måneder så jeg er en slags ekspert på underslagsvindelen. Helt frem til månedskiftet november/desember 07 trodde jeg at det var Tomra og rike Tomraaksjonærer som saboterte mot Repant og at baissingen ble foretatt av Tomraaksjonærer.

    Jeg hadde ikke hørt om grundere som utnytter sine investorer økonomisk i alle år før de tar selskapet på den nasjonale skammen DNM/DnB "filialen" Oslo Børs. Og mine medaksjonærer vil ikke tro at vi er blitt økonomisk voldtatt i 22 måneder av de fire svindlerene godt hjulpet frem av DNM og personer på Oslo Børs.
    Det jeg har lagt ut på nettet er veldig langt og ikke alt er like interessant for noen som skal etterforske saken, så jeg reduserer hver mail nå før jeg sender de en etter en til dere når jeg er ferdig. På fredag sendte jeg mailene ikke helt ferdige og "usensurerte" til desken.okokrim@politiet.no  Men jeg har ikke fått noe svar. De punktene jeg har tatt vekk setter jeg en [klamme] rundt i den delvise oversikten for hver mail.

    For å lese begge trådene komplette gå da inn på:
    http://forum.hegnar.no/ticker.asp?ticker=repant&Page=1
    HO har enkelte dager lagt en form for sperre på teksten på debattforumene på HO slik at det ikke går an å flytte tekst. Fra denne linken går det an å flytte tekst.
    Jeg har ikke kontaktet HO, Finansavisen eller Kapital. Men hvis de blir klar over teksten så har jeg skrevet et punkt til dem om at de kan bruke alt som står der hvis de vil. Men det jeg har kommet frem til må dobbeltsjekkes og det jeg umulig kan ha funnet ut på internett, det vet jeg heller ikke.
    Hele innholdsfortegnelsen i punkt 1.2. fungerer som et resyme og i punkt 2.1. er det et sammendrag.
    
    De det gjelder er:

    Gerald Engström, grunder Microlux AB som fusjonerte med Repant i 2003. Beholder beregnet 40% av nye Microlux AB når underslagsvindelen er gjennomført i desember i år eller januar 2009. Gerald ble dobbelmilliardær da han børsnoterte sitt andre grunnlagte selskap den 12.10.07 på Stockholmsbørsen: Systemair AB/SYSR (Tidligere LHG Kanalfläkt).
    Ingen begynner å svindle av sykelig gjerrighet når de er 58 år så jeg tror Gerald har brukt svindel i mange av de 20 oppkjøpene de siste 10 årene. Selskapene puttet han inn i sitt eget Systemair AB. Oppkjøp til Systemair AB har foregått siden 80-tallet.
    Nå tror jeg Gerald gjennom sitt investeringsselskap Färna Invest holder på med en underslagsvindel i det svenske selskapet Bluefish Pharmaceuticals AB. I tillegg er interessen for Systemair AB aksjen på Stockholmsbørsen totalt tørket ut samtidig som at kursen er halvert. Jeg tipper han forbereder en underslagsvindel der også. Det er mulig sykelig gjerrige Gerald er Sveriges beste seriesvindler gjennom tidene.
    Kan dere vurdere Gerald Engström og så kan Sverige ta den svenske/internasjonale delen videre?

    Per Kverneland grunder Repant. Får beregnet 20% av nye Microlux AB.

    Ola Mæle eier 50% av Sjølyst Utvikling. Ola/S.U. får beregne 30% av nye Microlux AB. Tidligere innsider og største aksjonær/nest største siden 1998 eller 99. Ola planla muligens deler av underslagsvindelen da jeg tror han synes slikt er en gøy og spennende utfordring.
    Ola Mæle er en dyktig illusjonist og imageskaper og lurer de aller, aller fleste til å tro at han er ærlig. I intervjuer kommer Ola ofte med en rekke med løgner og halvsannheter som f.eks i et na24 intervju 07.08.08 (punkt 19.1.10). Og han ble tatt i sommer for å ha kommet med en blanding av løgn og halvsannhet da han fortalte hvor mye selskapene hans betaler i skatt.

    Magnus Engström, tidligere CEO Microlux AB, nå CEO Repant Microlux. Får beregnet 10% av nye Microlux AB.

    Børstilrettelegger DnB NOR Markets har mesteparten av kursgrusingen i svindelen. Og f.eks utarbeidelsen av det konvertible svindel-lånet som, med en tekst spesialsydd til svindelen, raner aksjonærene.

    Oslo Børs er IKKE til å stole på i denne saken! Særlig IKKE Kontrollavdelingen! Oslo Børs fikk denne saken i februar og var tydeligvis IKKE interessert i å oppklare den.

    I mailene til dere i mars trodde jeg at gjerrige Gerald hamstret aksjer i det skjulte. Ikke visste jeg at svindlerene skulle gjennomføre svindelen ved kjøre kursen ned og å overføre utgiftene til svindelen til Repantregnskapet og Repantaksjonærene.
    Samtidig gjør de vekkmanipulerte inntektene og de ufattelige utgiftene(2007 resultatet minus 64 mill.kr!) til at neste emisjon kommer tilsvarende nærmere. Det er behovet for emisjoner til stadig lavere kurser som fører underslagsvindelen fremmover.
    
    Hvis Gerald Engström er en seriesvindler så er nok også forretningspartneren til Gerald også involvert nemlig tyske Jan Philippiak og også hans far Thomas Philippiak. Jeg har ikke kontrollert de men jeg tror Thomas Philippiak eier EMB Papst som er nest største eier i Systemair AB. EMB Papst deltok med Gerald i det misstenkelige nedsalget av Systemair AB aksjer før noteringen på Stockholmsbørsen 12.10.07 før kursen stupte og interessen for aksjen forsvant. Jeg tipper det er Geralds plan å svindle tilbake Systemair AB også.
    
    Underslagsvindeler av denne typen må stoppes før også andre grundere lar seg friste til å svindle sine egne investorer. Til slutt vil investorers frykt for selv å bli kvernelandet, uten at politiet griper inn, føre til at grunderes ideer aldri vil bli realisert og Norge går glipp av den kontinuerlige nyskapingen og nyutviklingen grundere bidrar med i ethvert industrialisert land. Når Olje og gassressursene er hentet opp og den oljeavhengige industrien og økonomien kollapser, går det noen år med tæring på oppsparte oljepenger.
    Etter det blir karrige og nå så bortskjemte Norge igjen blandt Europas aller fattigste nasjoner.
    
    Lykke til!
    Hilsen Åsmund Agdestein.
.
.
Hei!
Mitt navn er Åsmund Agdestein og tidligere i dag spurte jeg etter mailadressen til Verdipapirteamet. Det har jeg ikke fått så da sender jeg de 9 mailene til dere i stedet. Siden Kredittilsynet ikke greide å løse en såpass enkel oppgave i mars/april stoler jeg ikke lengre på noen i denne saken untatt mine medaksjonærer i Repant. Dette er noe jeg har skrevet til mine medaksjonærer så dere ser hva som er viktig for dere og så kan dere be SEFO(?) undersøke om Gerald Engström er en seriesvindler.
Så vennligst be Verdipapirteamet se på mailene før de sender de over til Kredittilsynet.

De det gjelder er:
Gerald Engström, grunder Microlux AB som fusjonerte med Repant i 2003. Gerald ble dobbelmilliardær da han børsnoterte sitt andre selskap den 12.10.07 på Stockholmsbørsen. Systemair AB SYSR. Ingen begynner å svindle av sykelig gjerrighet når de er 58 år så jeg tror Gerald har brukt svindel i mange av de 20 oppkjøpene de siste 10 årene.
Per Kverneland grunder Repant.
Ola Mæle eier av 50% av Sjølyst Utvikling. Tidligere største aksjonær. Ola leder muligens svindelen.
Magnus Engström, tidligere CEO Microlux AB, nå CEO Repant Microlux.
DnB NOR Markets har mesteparten av svindelen.
Oslo Børs er IKKE til å stole på i denne saken! Særlig ikke Kontrollavdelingen!

Lykke til!
Hilsen Åsmund Agdestein.
.
.

1. Del. "Repant er ondskap satt i system." Ukjent aksjonær. HO.

Den nesten perfekte underslagsvindel.

Når grunderne svindler sine egne investorer.

Ide, opplegg og regi: Sveriges muligens aller beste seriesvindler, dobbelmilliardær Gerald i sammarbeid med DNM og en av Norges bedre "luringer", Ola.

Skrevet bl.a for mine medaksjonærer i Repant, ex Repantaksjonærer og alle som ønsker at Oxxx Børs skal bli en SIKKER handelspass og ikke et sted der organisert og uorganisert kriminalitet voldtar investorer økonomisk.
Alt bakgrunnsmateriale er hentet av NFL fra helt åpne kilder. All informasjon her i denne tråden er derfor lovlig og derfor åpen og tilgjengelig for alle. Grunnen for at den kommer her först er fordi jeg ikke helt stoler på Kredittilsynet som hadde denne saken i mars/april. Hvordan i alle dager greide Kredittilsynet å unngå å finne ut det jeg fant ut? Er de infiltrert av sabotörer som egentlig jobber for organisert kriminalitet? Send for all del ikke denne tråden til Repant, DNM eller Oxxx Børs!

Motivasjonstråd for å få vitner til underslagsvindelen til å melde svindelen og svindlerene til politiet, til tross for at vitnene kan ha blitt truet på livet.

1.1. Forord.

Resultatene av NFLs private og selvfinansierte etterforsking 20.02.07 - 31.10.08.
Presentert i 58 deler og i 312 punkter!
Som mail delt i 9 deler er denne tråden vel 4.0 MB samlet. Og printet er mailene på vel 90 sider!

Norgeshistoriens største underslagsforøk:
Om hvordan Gerald, en av Sveriges gjerrigste og rikeste menn, sammen med Ola/S.U., Per og Magnus forsøker å spare vel 354 millioner kroner ved å svindle til seg Repant Microlux. Et selskap Gerald selv var hovedgrunnlegger av.
Denne saken har så grelle eksempler på hvordan innsiderene fikk gruset kursen ved bruk av selveide og sannsynligvis utlånte shorteaksjer, at denne saken alene vil føre til shorteregler og shorteregister på Oxxx Børs.
Og om hvordan de skjuler utgiftene til svindelen i Repants resultater slik at Repantaksjonærene selv betaler alle utgiftene for å bli svindlet av de fire.
Dermed svindler Gerald(ca 40%), Ola/S.U.(ca 30%[skjult]), Per(ca 20%) og Magnus(ca 10%) til seg Repant Microlux uten at selve svindelen koster dem noe.

Sveriges muligens beste seriesvindler:
Ingen begynner å svindle av sykelig gjerrighet når man er 58 år. Det er noe som kommer i langt tidligere alder.
Kriminelt gjerrige dobbelmilliardær Gerald kjøpte i tidsrommet 1998 - 2007 personlig opp over 20 selskaper og la dem inn i sitt eget privateide selskap Systemair før han børsnoterte selskapet på Stockholmsbørsen den 12.10.07. Jeg går ut fra han brukte en eller annen form for svindel i minst halvparten av oppkjøpene. Men gode svindlere er så gode at offrene aldri forstår at de er blitt svindlet.
I tillegg kan det ha vært en blanding av lureri og svindel med Gerald og EBM Papst sine nedsalg før børsnoteringen av Systemair AB.
Nå er Gerald gjennom sitt investeringselskap Färna Invest sannsynligvis helt i startfasen med en ny underslagsvindel i det svenske selskapet Bluefish Pharmaceuticals AB. I emisjonen i august/september var Gerald/F.I. emisjonsgarantist. Han hadde 9% av tegningsrettene mens han på en eller annen måte fikk hele 26% av emisjonsaksjene...

I emisjonen i Repant Microlux i juni var også Gerald/F.I. emisjonsgarantist. Han hadde 14,43%/18,53% av tegningsrettene i den rettede emisjonen. Men takket være Magnus og Per sine effektive utpsykinger av aksjonærene og investorer interessert i Repant, ble den åpne bookbuilding emisjonen avlyst og Gerald/F.I. fikk hele 52,26% av emisjonsaksjene!
I Repant gikk Gerald fra 0,45% eierandel til 38,50% eierandel på 8 måneder i perioden 02.11.07 - 02.07.08.

Oxxx Børs fikk denne saken fra meg i februar, men da de skjuler underslagsvindelen og muligens også er direkte innblandet var de naturlig nok ikke interessert i å oppklare den.
Økokrim fikk saken av meg i begynnelsen av mars, de vurderte den raskt og sendte den over til Kredittilsynet.
Kredittilsynet sendte meg en mail i begynnelsen av mai og skrev at de hadde sjekket noe men hadde valgt å avslutte etterforskingen. Sannsynligvis fordi de stoler på den kriminelle eventuellt 100% udugelige Kontrollavdelingen på Oxxx Børs. En annen mulighet er at Kredittilsynet er infiltrert av en eller flere personer som saboterer aktivt saker organisert kriminalitet er innblandet i.
Da trodde jeg at Gerald hamstret aksjene aksjonærene dumpet etter hver "krise" som medgrunder Per skapte. Ikke visste jeg hvilket fantastisk våpen et konvertibelt svindel-lån med svindeltekst utarbeidet av eksperter på svindling er. Det visste tydeligvis ikke Kredittilsynet heller.
Håpet er at Kredittilsynet vil gjennoppta denne saken som jeg sender Kredittilsynet senere i dag. Vil de ikke det pga pengemangel eller korrupsjon trenger jeg hjelp fra dere til å legge press på Kredittilsynet for å få de til å gjennoppta saken og det er derfor den kommer her først.
Her på HO er det jeg har utarbeidet og skrevet min eiendom for HO krever (forståelig nok) ikke rett til det som blir skrevet på HO. Etter at jeg har sendt den til Kredittilsynet har jeg neppe lov til å publisere den eller til å sende den til andre.

Ikke gjør Repant oppmerksom på denne tråden. Det er flere enn Magnus, Karen og Per fra Repant som deltar i svindelen! Per arbeider forøvrig ikke lengre for Repant.
Ikke gjør Oxxx Børs oppmerksom på denne tråden heller... Selv om de fleste som arbeider der er uvitende om den kriminelle aktiviteten på Oxxx Børs så ønsker de alle å skjule den så snart de får vite om den.

HASTER AKKURAT NÅ!
Emisjonsfilmen for juni 08 er full av manipulasjoner og skal regnes som politibevis. Bl.a ser det ut som om produsenten Coxit har fryst deler av bildet av en Repant Global maskin slik at det ser ut som om luken ikke har åpnet seg etter 4 sekunder og de "gir opp" og skifter tema. Budskapet er at Repant har fryktelig t r e g e pantemaskiner og at det ikke har noen hensikt i å delta i emisjonen. Jer ønsker ikke å legge igjen min IP hos Repant og jeg kan ikke bruke proxy herifra så kan dere "alle" ta vare på filmen slik at politiet kan få den siden?
Altså dere må sikre dere filmen NÅ før Repant får tid til å fjerne den.

"Det spiller ingen rolle om svindlerene leder på alle mellompasseringene så lenge det er vi som vinner."
NFL 98/2. HO. Desember 07.

1.2. Innholdsfortegnelse:

1.1. Forord.
1.2. Innholdsfortegnelse.
.
1.
______

2.
.
1.3.1 Til Administrator/HO og alle andre.
1.3.2 Ikke sensurer vekk Repantaksjonærenes følelser!
1.3.3 Til Finansavisen og Kapital.
1.3.4 Til journalister og andre: Skjul min identitet!
1.4. NFL har vært savnet!
1.5. Vennligst ta i bruk nytt synonym, substantiv og verb.
1.6. Innleding.
1.7. Forklaring av ord og uttrykk.
1.8. Etternavn. Total sensur av Ola/S.U. og CFO'ene Glen og Gunnar.
1.9. Webadresser til div. Repantinformasjon.

2. Del. Kort sammendrag av underslagsvindelen i Repant Microlux.

2.1. Sammendraget gyldig frem til offisiell politirapport foreligger.
2.2.1 Advokatene: Ingen er skyldig før de er dømt!
2.2.2 NFL: Enhver er skyldig f.o.m. gjerningsøyeblikket!
2.3.1 Gjelder "Kjøpt er kjøpt og solgt er solgt!" i en børs-svindel?
2.3.2 Betales erstattningen til aksjonærene eller til selskapet?

3. Del. "Nye" Microlux(Repant) estimert MC 31.12.12. Eierandel 09.

3.1. Estimert verdi 31.12.2012: 2 milliarder NOK.
3.2.1 Estimert eierandel f.o.m. 01.02.09
3.2.2 Gerald 40% = 800 mill.NOK. 31.12.12
3.2.3 Ola/S.U.(skjult) 30% = 600 mill.NOK. 31.12.12
3.2.4 Per 20% = 400 mill.NOK. 31.12.12
3.2.5 Magnus 10% = 200 mill.NOK. 31.12.12

4. Del. "Aksjesparer" visste om underslagsvindelen i februar 07!

4.1. "Aksjesparer" om svindel og at "noen" kjøper opp restene!

5. Del. Ola er ikke kun medhjelper han er lederen av svindelen.

5.1.1 Ola fra medhjelper til hovedmann.
5.1.2 1999-2003 Ola var den "rike onkelen" som holdt liv i Repant.
5.1.3 Intervjuene der Ola avslører seg selv.
5.1.4 Ola om Olas svindlergrundere hjelp "filosofi".

6. Del. Selskapet Repant Microlux:

6.1.1 Repant 1994 - 2003.
6.1.2 Z-11, Repant Universal.
6.2.1 Microlux AB 1990(?) - 2003.
6.2.2 Microlux F1, F2 + F3(Repant Global).
6.2.3 Microlux AB Gerald 78,16%, Magnus 16,84% og Jönsarbo 5%.
6.2.4 1 Microlux AB aksje=246,47415(!) Repantaksjer.(Kode?)
6.2.5 Microlux AB overtok Repant. Svindelplanen kom i 2003.
6.3.1 Selskapet Repant Microlux 2003 - 2008.
6.3.2 Eltek og Repant er nesten naboer i Drammen...
6.3.3 Repant Europa = Microlux F4.
6.3.4 Repant Cosmos = Splitter nye Microlux F5.
6.3.5 Produseres delene allerede i Kina og India?
6.3.6 Per til orapp.no 16.02.05 om grunnene for svindelen.
6.3.7 Totale utviklingskostnader Repant+Microlux AB=400 mill.kr.
6.3.8 Det hemmelige gjennkjennings-systemet.
6.4. Budet fra Wincor Nixdorf og eventuelle hemmeligholdte bud.
6.5. Hemmeligholdte kontraktsinngåelser?
6.6. "Alt" involverer svindel og manipuleringer.

7. Del. OTC årene.

7.1. OTC laveste kurs 6,00 høyeste 30,00.

8. Del. Emisjonene fra 01.01.03 - 22 kr emisjonen februar/mars 2006.

8.1.1 Magnus CEO og deleier Microlux AB har ALDRI deltatt i emisjon!
8.1.2 Magnus(Microlux AB 16,84%) april 03: 4,3% oktober 08: 0,16%.
8.2. 03 Emisjonene
8.3.1 30.06.04 Nedskriving til 0,50.
8.3.2 04 Emisjon juli småaksjonærene: 0,55. 85% over storaksjonærene.
8.3.3 04 Kursmanipulasjoner(?) ny "nødvendig" nedskriving til 0,25.
8.3.4 04 Nedskrivingens grunnlag var total handel for hele 3.701 kr!
8.3.5 04 November. Emisjon storaksjonærene: 0,30...
8.3.6 04 1."Gest" fra Per: Nedsalg fra Gerald og Ola...
8.3.7 04 Styret november 2004.
8.4 05 Nedsalg fra Gerald.

.
2.
______

3.
.
8.5.1 06 DNM(?) kursmanipulasjon +87% før REWE og 22 kr emisjonen!
8.5.2 06 DNM og bookbuilding emisjonshaussing.
8.5.3 06 DNM, Per og Gerald begrenset emisjonsbeløpet!
8.5.4 06 DNM minimumsbeløp 400.000 kr = under 13.000 nå!
8.5.5 06 DNM lokkemeglere de samme som gruset kursen 07/08?
8.5.6 06 2."Gest" fra Per til trofaste og tolmodige aksjonærer.
8.5.7 06 Kursen ble manipulert NED(!) før emisjons"gesten"!
8.5.8 06 Grunnene for at aksjonærene IKKE(!) skulle delta i emisjonen.
8.5.9 06 Gerald, Per og Ola deltok IKKE i 22 kr emisjonen...
8.5.10 06 G, P og O fikk konvertert lån "ulovlig"til 1/2 emisjonskurs...
8.5.11 06 Gerald, Jönsarbo og Per solgte aksjer til shorteinndekker SEB!
8.5.12 06 Utpsykingene og forberedelsene til inndekningen begynnte.
8.6. Et tungt sukk fra NFL...

9. Del. Oxxx Børs. Volum og kurs 2007 og 2008.

9.1. Hvorfor en slik DNM underslagsvindel på Oxxx Børs og ikke OTC?
9.2.1 DNM og kursutviklingen Oxxx Børs: 17 kr til 0,70 = -96%!
9.2.2 DNM og Norgeshistoriens verste børsintroduksjon.
9.3. Kursutviklingen Repant vs Tomra.
9.4.1 Antall aksjonærer.
9.4.2 +44% aksjonærer = -96% kurs...
9.5. NFL og kursutviklingen i dag til 31.12.09: 0,70 til 17 kr=2.300%!

10. Del. Emisjonene på Oxxx Børs 2007 og 2008.

10.1.1 Grunnene til at de ikke hadde emisjon før børsintro.
10.1.2 07 OB DNM, FS, Ola og kursmanipulasjoner.
10.1.3 07 OB DNM juni 6 kr emisjonen.
10.2.1 07 OB massiv "kriseskaping" bl.a salget av Ola/S.U.s aksjer.
10.2.2 07/08 OB DNM og kursmanipulasjoner.
10.2.3 08 OB juni 1,50 emisjonen og verdiløse tegningsretter.
10.3. 08 OB DNM kursmanipulerer nå frem mot 0,25 emisjon nov/des.

3.
______

4.

11. Del. Bidrag i emisjonene 2003 - 2007:

11.1.1 Emisjonene 2003 - 2007 totalt 171.868.002 kroner.
11.1.2 Emisjonene, presiseringer.
11.2.1 Gjerrige Gerald 35.210.700 kr. Før 18.906.197 nedsalg...
11.2.2 Sleipe Ola/S.F./S.U. 19.375.094 kr. För 2.331.802 nedsalg...
11.2.3 Pengegriske Per 2.950.897 kr. Før 2.394.485 kr nedsalg...
11.2.4 Ansvarslöse Magnus 0 kr. Før 1.822.500 kr nedsalg...
11.2.5 Svindlerene: 57.536.691 kr för nedsalg av 25.454.984 kr...

11.3. Restaksjonærene 114.331.311 kr för kjöp av nedsalgene...
11.4.1 114 mill.emisjonskroner + DNM aksjemanipulasjoner = 6 mill.kr!
11.4.2 114 mill.emisjonskroner x bud 0,25 = 2,1 mill.kr! 
11.5. NFL kårer DNM til Norges aller "beste" meglerhus...
12. Del. DNM og det konvertible svindel-lånet.

12.1.1 Nedskrivingen av pålydende fra 5 til 1 kr.
12.1.2 DNMs konvertible svindel-lån på kun 18 mill.kr.
12.1.3 DNMs svindeltekst til det konvertible svindel-lånet.
12.1.4 DNMs konvetible svindel-lån har "gearing".

13. Del. Eierandel Repant 1998 - 2008.

13.1. Ola/S.F./S.U., Per, Gerald og Magnus eierandel 1998 - 2008.

14. Del. Utestående fordringer:

14.1. Utestående fra REWE 2 mill Euro.

15. Del. 28-45 mill.kr i inntekter fra REWE underslått?
15.1 REWE Global(Repant Global x 2)=180.000 = Underslag?
16. Del. Fremførbart underskudd = 240 mill.kr!

16.1. 240 mill.kr minus xx mill.kr i fiktive utgifter bakt inn i resultatene.

17. Del. Verdivurdering av underslagsvindelen:

17.1. Underslagsforsøk på 354 mill. kr.
17.2. Strafferammen for grov svindel?

18. Del. Underslagsvindelens formål og midlertidig resultat:

18.1. 354 mill.kr svindlet er 354 mill.kr spart som er 354 mill.kr tjent.
18.2. Geralds andel 0,45% 02.11.07.+ 8 måneder=38,50% 02.07.08.
18.3. Gerald & Co kontrollerer minst 60,35% av aksjene i Repant.
18.4. Gerald & Co og ulovlig eide aksjer?
18.5. Sletting av 52% av aksjene. Top 20 før og etter sletting.
.
4.
______

5.
.
19. Del. Direkte kursmanipulasjon:

19.1.1 DNM og kursmanipulasjon (direkte).
19.1.2 SISTE: Sannsynlig anndel Ola/S.U. 1 mill. og Gerald 1 mill. aksjer.
19.1.3 Kursgrusing med egne eide shortede aksjer 03.01.07-ca.04.04.07.
19.1.4 DNM la tak på kursen åpningsdagene.
19.1.5 First Securities kursgrusingseksempel 20.02.07.+ organisert baissing. 
19.1.6 Beregning av antall aksjer shortet (2 mill.).
19.1.7 Beregning av shorteaksjenes gjennomsnittlige salgskurs(12,99).
19.1.8 Beregning av shorteaksjenes gjennomsnittlige inndekningskurs(4,82).
19.1.9 Ola med "alibi"intervju 03.03.07.
19.1.10 Ola med falske opplysninger til na24 07.08.08.
19.1.11 Utregning av Ola/S.U. samlede kostpris for aksjene.
19.1.12 Beregning av Ola/S.U.s samlete virkelige tap før ulovlige betalinger.
19.2.1 Inndekningen av shorteaksjene 28.09.07 - ca.14.11.07.
19.2.2 FS startet med dumpingen av Top 8 Star Capital AS 215.500 28.09.
19.2.3 Inndeknings"krisen": "Sjefen slutter på dagen og q3 utsettes to uker". 
19.2.4 Glitnir inndekningsdumpet bl.a Top 6 Skagen Vekst sine 350.000 25.
19.2.5 Glitnir inndekningsdumpet bl.a Top 5 SEBs 583.602 månedsk.okt/nov.
19.3.1 SEB var underslagsvindelens største offer med vel 7,8 mill.kr i tap!
19.3.2 SEB viser at inndekningen av Ola/Gerald var forberedt alt i april 2006!
19.3.3 "bønni" om GLS kursgrusing og SBN aksjehamstring.
19.3.4 Hva? SBN? SkandiaBanken AB? Har Gerald shortet SINE aksjer også?
19.4. 2003 Ola var den "rike onkelen" fra Sxxxxxx som holdt Repant i live.
19.5. 23.11. DNM overfører Ola/S.U. sine 3.141.564 judasaksjer til Gerald.
19.6. Handelen OB 24.10 - 30.11.07
19.7. DNM og langvarige mikro-kursmanipuleringer.
19.8. "Truende" selgerside.

20. Del. Psykologi og manipuleringer av aksjonærene:

20.1. Psykolog har sannsynligvis utarbeidet svindelplanen.

21. Del. Inndirekte kursmanipulasjon:

21.1.1 "Kriseskaping" og bevisst utpsyking av aksjonærene.
21.1.2 Per sine 10 beste "kriser".
21.2.1 Per utsatte kvartalstall minst tre ganger.
21.2.2 Per og grunnen for utsettelsen av q3 24.10.07.
.
5.
______

6.
.
22. Del. Utpsykinger før og under emisjonene i juni 08 + resultatet:

22.1.1 13.02.08. Q4 blodrøde -25,5 mill.kr og emisjonsvarsel i pressen.
22.1.2 13.+20.02 repant.no omskapes til en barneskoles hjemmeside.
22.1.3 02.04 Børsmelding om emisjonen.
22.1.4 11.06 Godkjennelsen av prospektet forsinket hos OB, utsettelse.
22.1.5 12.06 Årets mest håpløse Repantmelding/"alibi".
22.1.6 20.06 Emisjonsfilmen med "100" innlagte utpsykingselementer.
22.1.7 Coxit manipulerte selve filmen. Filmen er politibevis.
22.1.8 24.06 Per sitt arrangerte "tabbesalg", børs OG PRESSEMELDING!
22.1.9 Mongstad(!): Per håner aksjonærene i Repant!
22.1.10 DNM og kursmanipulasjoner for å unngå den åpne emisjonen.
22.1.11 Grunnene for å sabotere og stoppe den åpne emisjonen.
22.2.1 Av 1476 aksjonærer deltok max 358. (24,25%)!
22.2.2 Gerald/F.I. hadde tegningsretter for 14,43/18,53% fikk 52,26%!
22.3. Sammenligninger av forskjellene i emisjonene 06 og 08.

23. Del. Organisert baissing (inndirekte kursmanipulasjon).

23.1.1 Baissingen eksploderte ved børsintroduksjonen.
23.1.2 Baissing, organisert, planlagt, betalt og ulovlig.
23.2.1 Per irriterte Tomraaksjonærene bevisst: AP og FA.
23.2.2 Baissing, uorganisert, spontan, plagsom og lovlig.

24. Del. IP'ene til div:

24.1.1 Direkte link mellom Repant og M-G slekts-baissing?
24.1.2 IP'ene til "bønni" og Magnus sitt "innsidesalg".
24.1.3 IP'ene til de organiserte baisserene.
24.1.4 IP'ene til "bjellesauen" Herman*.
24.1.5 IP'ene til "Roar", "Gunnar" og andre.
24.1.6 IP'ene til Per, "mannen uten navn" og "mannenutennavn".
24.1.7 IP til Magnus sitt siste "PR" fremstøt.
.
6.
______

7.
.
25. Del. Manipulasjoner av økonomien og resultatene.

25.1. Manipuleringer av økonomien.
25.2.1 Magnus & Co fremhever de manipulerte resultatene i børsmelding.
25.2.2 Magnus & Co viser konkret fiktiv utgift x 2.
25.2.3 "Alle" utgiftene til svindelen utgiftsføres i Repantregnskapene.
25.3. Utgiftene skaper behovet for emisjonene som fører svindelen videre.
25.4. Oxxx Børs noteringen var for å gjøre underslagsvindelen "gratis".

26. Del. Illusjoner og "alibi".

26.1.1 Produksjonen av illusjoner og "alibi". Meldingene og filmen 07.
26.1.2 Alt som ikke passer inn i svindelen er "alibi" eller abnormaliteter.

27. Del. NFL beregner underslagsvindelens sluttfase:

27.1.1 Det haster med å fullføre underslagsvindelen!
27.1.2 DNM fortsetter sin 21 måneder lange kursmanipulasjon.
27.1.3 05.11.08 q3 elendig resultat, hasteemisjons-varsel.
27.1.4 Magnus baisser, DNM manipulerer kursen.
27.1.5 Nov.08 EGF, nedskriving av pålydende til 0,25. Emisjonsvedtak.
27.1.6 Magnus baisser, DNM manipulerer kursen.
27.1.7 Magnus kommer med ny utpsykende emisjonsfilm.
27.1.8 Nov./des.08 Emisjon på 222.176.128 aksjer x 0,25.
27.1.9 Gerald/F.I. hadde tegningsretter for 49,46% fikk 79,76%!
27.1.10 Magnus baisser, DNM manipulerer kursen.
27.1.11 Des.08 Frivillig bud på 0,25. Aksepteres av de Gerald kontrollerer.
27.1.12 Des.08 90% passeres. Tvangsinnløsing. Repant strykes fra Oxx Børs.
27.2.1 Emisjonen 06: 22 kr. Emisjonen/tvangsinnløsning 08: 25 øre!
27.2.2 1 mill.kr i emisjonen 06 er manipulert ned av DNM til 11.363 kr!
27.2.3 1mill.kr uten DNM og andre manipulasjoner = 1,25 mill.kr nå?
27.3. Ola inviterer de involverte til svindelavsluttningsfest i St Tropez.
27.4. Hvis vi står sammen STOPPES SVINDELEN NÅ!

28. Del. Aksjonærene i Repant er som et barn født i 1994.

28.1.1 "Barnet" er blitt gjengxxxxtatt på OB og forsøkes nå å kveles på OB.
28.1.2 Stoppes ikke underslagsvindelen vil flere og flere "barn" bli OB kvalt.

29. Del. Gerald og Glen og SEFO:

29.1.1 Gerald 100% grunder Microlux AB og 33% grunder Systemair AB.
29.1.2 Gerald den aller gjerrigste i Sverige?
29.1.3 Gerald er Sveriges historisk beste seriesvindler?
29.1.4 Gerald/Färna Invest aksjeinvesteringer.
29.1.5 Gerald skyver 15,7 mill.kr over på SYSR aksjonærene.
29.1.6 Gerald sykelig opptatt av Repant Microlux.
29.2 Glen CFO Systemair, styret Repant, Geralds hovedmedhjelper?

30. Del. Vurder Gerald og underslagsvindelen og be SEFO undersøke:

1. SEFO: 19 navngitte oppkjøp foretatt av Gerald 1998 - 2007.
2. SEFO: Ny underslagsvindel i Bluefish Pharmaceuticals AB?
3. SEFO: Nedsalget til Gerald og børsnoteringen av Systemair AB.

31. Del. Magnus CEO Repant Microlux ex CEO Microlux AB.

31.1.1 Magnus ledet og deleide Microlux AB.
31.1.2 Magnus har ALDRI deltatt i en emisjon! Aldri...
31.1.3 Magnus har solgt for 1.822.500 kr.
31.1.4 Magnus og Gerald i slekt?

32. Del. Per... du lyver!

32.1.1 Per 25% grunder Repant. 12,5% grunder Repant Microlux.
32.1.2 Per har visst siden 13.12.07 at svindelen er avslørt.
32.1.3 Per har ikke deltatt i en emisjon siden 2004...
32.1.4 Per er "kriseskaper", sjefsmobber, håner og sadist.
32.1.5 Per tyster: Organisert kriminalitet beskytter svindelen.
32.1.6 Per har allerede sluttet å arbeide for Repant
32.1.7 Til Norsk Språkråd: Nytt synonym, substantiv og verb.
32.1.8 Nytt kraftutrykk: "Du er en Per!" = "drittsekk".
32.1.9 Hva om Per og Gerald må dele fengselcelle?

33. Del. Gunnar og Christian.

33.1. Gunnar ex CFO/"bakermester" Repant Microlux.
33.2. Christian ex CEO Repant Microlux(uskyldig - tror jeg).

34. Del. Karen, sekretær.

34.1. Karen hjemmesidens hovedbaisser og mulig HO baisser.
.
7.
______

8.
.
35. Del. Ola/S.F./S.U.og Repant/R M 1998/99-21.05.2008:

35.1. Ola/Sxxxxxx Utvikling, "judasaksjene" og vennen Gerald.
35.2. Ola sine roller og "alibi" i ABI og Repant svindelene.
35.3. St Tropez Ola vs "Ensom, herlig! Jeg kan ikke bli ensom nok."
35.4. Ola og bildet. Er Ola gevær eller haglejeger?
35.5. Per har tystet på Ola?
35.6. Ola sine rollespill.

36. Del. Styret 2006 - 2008. Valgkommiteen(Ola LEDER 21.05.08!).

36.1.1 Repant Microlux styret 2006.
36.1.2 Repant Microlux styret 17 kr til 3 kr.
36.1.3 Karstein styremedlem 2001(?) - 13.12.07.
36.2.1 Repant Microlux styret nå (3 x Systemair).
36.2.2 Repant Microluxs nye styreleder Olav, CEO Systemair AS.
36.3. Repant Microlux valgkomite, Ola LEDER 30.05.07-21.05.08!

37. Del. PSI:

37.1. PSI og Repant.
37.2. PSI Jørgen er innblandet? Meget kvalmt nedsalg.

38. Del. DnB NOR Markets:

38.1.1 DNM er hoved meglerhus involvert i svindelen.
38.1.2 DNM(?) kursmanipulerte + 87% før REWE og emisjonen.
38.1.3 DNM, Ola og bookbuilding 22 kr emisjonen feb 06.
38.1.4 DNM la et "tak" på kursen de første børsdagene.
38.1.5 DNM gruset Repantkursen -96% 03.01.07-oktober 08.
38.1.6 DNM til kundene: INN! på 15kr des.06. UT! på 4kr des.07.
38.1.7 DNM og det kovertible svindel-lånet.
38.1.8 DNM manipulerer nå mot 0,25 emisjon i nov./des. 08.
38.2. DnB NOR Markets leder/har ledet mye annen svindel også?

39. Del. Oxxx Børs:

39.1.1 Top 20 aksjonærliste Oxxx Børs Holding.
39.1.2 Oxxx Børs kontrolleres av DnB Konsernet eller Norgesmafiaen?
39.1.3 Kontrollavdelingen Oxxx Børs, korrupt eller 100% udugelig?
39.1.4 DNM/DnB "filialen" Oxxx Børs som svindlerenes paradis.
39.1.5 Oxxx Børs har egen DNM avdeling for svindel?
39.1.6 Fjern hele ledelsen og hele styret fra Oxxx Børs/VPS!
39.1.7 Send ikke denne tråden/mailen til DNM/DnB "filialen" OB!
39.2. Forslag til shorteregler på "Nye" Oxxx Børs.
39.3. Erstattningsøksmål mot OB eventuellt DnB fra etterlatte.
.
8.
______

9.
.
40. Del. Erstattningskrav mot Gerald & Co:

40.1. Erstattningskrav fra aksjonærene og ansatte.
40.2. Erstattningskrav fra etterlatte etter eventuelle selvmord.

41. Del. Kredittilsynet og Økokrim:

41.1.1 Økokrim og Kredittilsynet.
41.1.2 Er Kredittilsynet infiltrert av en kriminell?
41.2.1 Bevis tips sendes Kredittilsynet direkte.
41.2.2 Hva om bevis er slettet? No problem!
41.3. Politimyndighetene og manglende ressurser.
41.4. Pensum på Politihøyskolen? Tenk som en 2% ond NFL!

42. Del. Top Secret! Kredittilsynet:

42.1.1 KUN for Kredittilsynet!
43. Del. Top Secret! Politiet:

43.1. Konfisker ALLE våpen NÅ!
43.2. Avhørene av tysteren Per.

44. Del. Top Secret! Liste av vitner:

44.1.1 Følgende personer forteller ikke sannheten:
44.1.2 Outsider vitner:

45. Del. Top Secret! Til rettspsykiaterene:

45.1. Ett "barn" og tre med total mangel på empati.

46. Del. Oppgaver for hobbydetektiver:

46.1. Google dere til diverse uløste mysterier:
.
9.
_______

10.
.
47. Del. Til deltakerene i svindelen:

47.1.1 ALT kommer i denne tråden. Jeg har ikke noe mere.
47.1.2 Hva er hensikten med å oppklare den perfekte svindel?
47.1.3 Per som "tyster'' og ''anngiver'' vs NFL sin borgerplikt.
47.1.4 NFL sender en ehh...''voksen'' salutt til de involverte:

48. Del. NFL 98/2 til de som VET at de er skyldig i svindelen.

48.1. 2% ren og ublandet ondskap kaller en spade for en spade.

49. Del. Følgende personer oppfordres til å melde NFL til politiet!

49.1.1 Per, Gerald, Magnus og Ola. Hvorfor har dere ikke alt meldt meg?
49.1.2 Gunnar og Glen meld meg til politiet nå!
49.1.3 Børge og de "100" Ola-advokatene.
49.2. Politiet vet hvem og hvor jeg er. Interpol kan få meg arrestert.

50. Del. Grundere som svindler sine egne investorer:

50.1.1 Frykten for kvernelanding ødelegger Norges økonomiske fremtid.
50.1.2 Grundere lokkes til svindel for ingen blir tatt.
50.1.3 Løsningen for å gjennskape grundertilliten NÅ!
51. Del. Hvordan skapes den kriminelle menneskeutnytter?
51.1. Hvorfor har noen mennesker ingen selvkontroll?
51.2. Hvordan kan vi unngå å skape fremtidens Per'er og Ola'er?

52. Del. Underslagsvindelens konklusjoner:

52.1.1 Hele nedgangen fra 17 kr til 0,70 har vært manipulert og styrt.
52.1.2 1 mill.kr 06 uten DNM og andre manipulasjoner = 1,25 mill.kr?
52.1.3 Er dette Norgeshistoriens best forberedte svindel?

53. Del. Politikere og regjeringen:

53.1.1 Er visse politikere styrt av Norgesmafiaen?
53.2.1 Slik "tenker" en ekte SV'er/Kristin(?) om börs og finans
53.2.2 AP og SV med svik mot arbeiderklassen.
53.2.3 Regjeringen med landsforederi eller kun uforstand?
53.2.4 Hva om Jens og Ola må dele fengselcelle?
53.3 Nytt kraftutrykk for Stortingsrepresentanter.

54. Del. Tomra: TK TOM

54.1. Tomraledelsen vet om underslagsvindelen.
54.2. Geralds og Pers hat og planer om å flå Tomra RVM.
54.3. Forsoningsavtale med "storebror".

55. Del. Fremtidsutsiktene til Repant og aksjonærene:

55.1.1 Fremtidsutsiktene i en verden som drukner i flasker.
55.1.2 MC over 1 milliard om noen år?
.
10.
_______

11.
.
56. Del. Repant Pakten søker for Repant:

56.1. Hva er Repant Pakten?
56.2.1 Repant Pakten søker ny CEO og CFO Repant.
56.2.2 Repant Pakten søker helt nytt Repant styre.
56.2.3 Repant Pakten inviterer nye storeiere inn i Repant.
56.3. Vis solidaritet med Repantaksjonærene. Kjøp aksjer!

57. Del. Etterord og spørsmål:

57.1. Det er alles Borgerplikt å skape et lovlydig Norge!
57.2. Har "alle" rike nullskatteytere kriminell legning?
58. Del. Om NFL 98/2:

58.1. NFL 98/2.
58.2. NFL har 16 års erfaring i aksjemarkedet.
58.3. NFL har et realisert/urealisert tap på vel 600.000 kr!
58.4. NFL sitt sterke engasjemang i saken.
58.5. NFL er forbannet og skjeller ut både den ene og den andre...
58.6. NFL fjernadopterer Ola.
58.7. NFL har påtatt seg den undersøkendes journalists rolle.
58.8. NFL om skrivingen av denne tråden/mailen.
58.9. NFL og Bildet: Hvor skremmende er advarselen?
58.10. NFL direkte link.

______Ikke aksjerelatert promotering:_____

59. Del. NFL foreslår "Norge år 2050 prosjektet".
59.1. Skap best mulige forhold for Norges fremtidsgenerasjoner nå!
59.2. NFLs fremtidsvisjoner for Norge i verden.
59.3. NFL med formaninger til de som har kapital og/eller evner.
59.4.1 Hvem er internasjonalt verdenshistoriens viktigste nordmann?
59.4.2 Alle ekstremt rike kan bli verdenshistoriens viktigste nordmann.

60. Del. NFLs "Life, I Love You!" hjelpeprosjekter for Afrika.

60.1.1 NFLs "The Pictures of LILY Campaign" 3.0.
60.1.2 NFLs "The LILY Foundation".

Motivasjonstråd for å få de som har konkrete opplysninger og de som er vitner i underslagsvindelen til å melde fra til politiet. Til tross for at vitnene kanskje selv er blitt truet på livet til å holde kjeft.

NFL 98/2
Norges fremste langdistansesyklist, en av verdens fremste eksperter på Repant og ufrivillig ekspert på verdens PANTEbehov.
.
.
.

13 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  10. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  12. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  13. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

52.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no

  . 52.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no . Denne bloggen gjelder det moralske og seksuelle forfallet blant No...