søndag 3. november 2019

46.) Min varsling om AP/DNBs okkuperte og kriminelle Oslo Børs - førte til salget av OSE til Euronext. . Det var høsten 2009 at jeg oppdaget at Norges viktigste handelsplass OSE samarbeidet med DNM i aksjesvindel og at DNM og OSE samarbeidet med NTM i obligasjonsvindel.

.
46.) Min varsling om AP/DNBs okkuperte og kriminelle Oslo Børs - førte til salget av OSE til Euronext.
.
Det var høsten 2009 at jeg oppdaget at Norges viktigste handelsplass OSE samarbeidet med DNM i aksjesvindel og at DNM og OSE samarbeidet med NTM i obligasjonsvindel.
.
P.g.a. min varsling ble svindelsamarbeidet brutt ved at OSE/VPS ble solgt til Euronext nå i 2019 - for å bryte opp "AP/DNBs Svindeltrekant DNB/Rune Bjerke/DNM - OSE/Bente Landsnes/VPS - NTM".
.
Historie: Handelen på Oslo Børs startet i April 1819.
Etter 200 år eid av Norge og Nordmenn ble AP/DNBs Oslo Børs/VPS i 2019 en del av Euronext for å bryte opp den AP okkuperte Statsbanken DNBs kriminelle samarbeid med OSE gjennom AP/DNBs Svindeltrekant DNB/Rune Bjerke/DNM - OSE/Bente Landsnes/VPS - NTM.
.
AP/DNBs Svindeltrekant har kostet brukerne av OSE og NTM tilsammen flere hundre MILLIARDER kroner i PLANLAGT svindeltap - som APs Statsbank DNB skal erstatte.
I tillegg skal Statsbanken DNB erstatte de etterlatte etter beregnet 100 selvmord utløst av det hensynsløse - og beskyttede - svindelsamarbeidet mellom DNM og OSE.
Etter å ha utbetalt erstatningene har i realiteten DNBs aksjekapital gått tapt - i tillegg til at bankens "Goodwill" er SÅ negativ at DNB vil bli avviklet.
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

52.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no

  . 52.) TOC / Innholdsfortegnelse PolitikerforaktMeTooBarn.blogspot.no . Denne bloggen gjelder det moralske og seksuelle forfallet blant No...